Afdrukken

Beste Financiële Dienstverlener, bent u compliant?

 

Uit de diverse uitspraken van zowel de Burgerlijke rechter als het KiFiD blijkt dat de kwaliteit van de klant- en adviesdossiers bij adviseurs en bemiddelaars nog wel eens te wensen over laat. Als reactie hierop wordt veelal gewerkt met standaard vragenlijstjes en checklijsten, waardoor een dossier ‘compliant’ is, maar waarbij wordt vergeten om over het formulier heen te kijken om te zien wie er nu aan de andere kant van de tafel zit.

Wat verstaat u onder zorgplicht en wat heeft u daarover vastgelegd in uw dienstverleningsdocument? En sluit die zorgplicht aan bij de wet en regelgeving? In hoeverre voldoet u aan de nieuwe Europese richtlijn Verzekeringsdistributie (IDD)?

Richard Meinders (SVC Groep) neemt ons op 14 mei 2019 in zijn lezing mee in de belangrijkste thema’s op dit onderdeel en geeft praktische tips hoe wij in onze dagelijkse advies- en bemiddelingspraktijk invulling kunnen geven aan deze wettelijke eisen en daarbij de klant niet uit het oog verliezen.

Spreker

 

Richard Meinders

Richard Meinders:

Sparringpartner, visie op ondernemen en compliance specialist. Algemeen vennoot SVC Groep.

U bent van harte welkom op dinsdagavond 14 mei vanaf 17:30 u. U kunt dan meteen aanschuiven voor een broodje en soep. Waarna de lezing zal starten vanaf 18:30u en afsluitend zal eindigen met een netwerk borrel.

Aanmelden kan via http://www.fdon.nl/index.php/aanmelden

Locatie: Wapen van Beckum

Beckumerkerkweg 20, 7554 PV Hengelo

Wij zien u graag!

Voor, door en met elkaar

Bestuur FDON

FDON tweets

FDON

RT @verenigingFDON: Ondanks de warmte was het Bedrijfsbezoek FDON aan Rawmilkcompany verfrissend in meerdere opzichten. Verfrissende (welko…

by FDON

FDON

Ondanks de warmte was het Bedrijfsbezoek FDON aan Rawmilkcompany verfrissend in meerdere opzichten. Verfrissende (w… https://t.co/4bhMojU2id

by FDON

  • Linked In: groups?gid=4777348&trk=group-name
  • Twitter: verenigingFDON

Sponsoren

Monuta

AdViDex

 


Ardantal