Afdrukken

 

 

 

 

 

NIEUWJAARSBIJEENKOMST 20 JANUARI 2015

 

  

 

 

 

Geachte collega e/o belangstellende(n)

 

 

 

Graag zouden wij jullie allen willen uitnodigen voor de Nieuwjaarsbijeenkomst van de FDON op 20 januari a.s. Uiteraard hebben wij als bestuur gemeend te moeten kiezen voor een voor ons unieke locatie en wel:

 

 

 

RIJKSMUSEUM  TWENTHE TE ENSCHEDE

 

 

 

 

 

 

Wij  willen onze leden de mogelijkheid bieden te genieten van deze entourage. Sommige van onze leden hebben misschien weleens een bezoek gebracht aan het Rijksmuseum Twenthe. In ieder geval bij een aantal van onze leden zal dit een nieuwe dimensie betekenen.

 

Op en rond 20 januari 2015 vinden volgens de programmering van het Rijksmuseum exposities plaats van  Alexander Roskin, Anne Wenzel, Marina Eshuis en Atte Jongstra.

 

De uitleg en begeleiding hebben wij in handen gegeven van TroostwijkTaxaties en Veilingen te Amsterdam.

 

 

 

Misschien beschikt u zelf nog over een verkregen kunstwerk en zou u graag hiervan uitleg oid wensen te ontvangen. Kans nu om te vragen, wie weet……….(neem in ieder geval een foto of info mee).

 

 

 

Onze voorzitter wil voorts van de gelegenheid gebruik maken het gehele jaarprogramma, bestaande uit lezingen, workshops, netwerkavonden, bedrijfsbezoeken en bijeenkomstigen, kenbaar te maken en aandacht willen schenken aan de nieuwe weg, die het bestuur is ingeslagen. Een weg, die past bij de huidige ontwikkelingen in ons marktsegment van financiele dienstverlener.

 

 

 

Het belangrijkste is uiteraard, dat wij graag met u willen toosten op een gelukkig, gezond en goed 2015.

 

 

 

Graag ontvangen wij u op 20 januari a.s. vanaf 17.30 uur bij Rijksmuseum Twenthe, Lasondersingel 129-131, 7514 BR  Enschede (telefoon 053-4358675, website www.rijksmuseumtwenthe.nl).

 

 

 

 

FDON tweets

FDON

RT @verenigingFDON: Ondanks de warmte was het Bedrijfsbezoek FDON aan Rawmilkcompany verfrissend in meerdere opzichten. Verfrissende (welko…

by FDON

FDON

Ondanks de warmte was het Bedrijfsbezoek FDON aan Rawmilkcompany verfrissend in meerdere opzichten. Verfrissende (w… https://t.co/4bhMojU2id

by FDON

  • Linked In: groups?gid=4777348&trk=group-name
  • Twitter: verenigingFDON

Sponsoren

Monuta

AdViDex

 


Ardantal