Afdrukken

 

Brandrisicobeheersing in de praktijk

 

Waarom?
Met welke brandrisico’s hebben particulieren en bedrijven tegenwoordig en in de nabije toekomst te maken en hoe kunnen deze beheerst worden.

Voor wie?
 Voor iedereen die met brandrisico’s wordt geconfronteerd of hier interesse in heeft (onder andere adviseur, inspecteur, acceptant, expert en schadebehandelaar).

Waar en wanneer?
Woensdag 25 april 2018; 18:00 tot ca. 21:00 uur
Twente Safety Campus gelegen op voormalig Vliegveld Twente  

Risk Factory 

 

Kosten?
Voor FDON leden gratis, niet leden € 35 (incl. klein diner en drankje

 

Twente Safety Campus 
Denken, doen en beleven. Daar draait het om in veiligheid. Vanuit deze pijlers werkt de Twente Safety Campus. Veiligheidspartners, burgers, bedrijfsleven en onderwijs ontmoeten elkaar. Om kennis en ervaring te bundelen en zo samen te werken aan innovatie in veiligheid.

 

De Twente Safety Campus is internationaal inmiddels een begrip. Het is dé ontmoetingsplek voor innovatie en ontwikkeling van veiligheid. Brandweer, politie, hulpdiensten (GHOR), onderwijs en bedrijfsleven werken met partners als Tactus, Veilig Verkeer Nederland, TNO, RIVM, etc.

 

Teams uit verschillende Europese landen worden getraind voor grootschalige rampen. In nauwe samenwerking met de Universiteit Twente, Saxion Hogescholen en bedrijven ontwikkelen we toonaangevende innovatieve concepten.


Wat gaan we doen
Je wordt ontvangen op de campus, waarbij een warme maaltijd in buffetvorm voor je klaar staat.

Volgend op het buffet wordt uitleg gegeven over alle activiteiten en mogelijkheden. Zaken, die op de campus aandacht verdienen hebben te maken met o.a. het testen van materialen (brandbaarheid, vlampunt etc.), het nabootsen van brandrisico’s met overslag etc.

Tijdens de rondleiding worden praktijkdemonstraties gegeven en wordt de impact van de diverse risico’s duidelijk.

 

De heer Jan Achterkamp – specialist op gebied van preventie – wil graag met ons de dagelijkse praktijk in ogenschouw nemen, waarbij duidelijk wordt, dat soms eenvoudige oplossingen effectiever kunnen zijn, dan allerlei kostbare constructies.

Hij zal een verbinding gaan vormen van nuttige en praktische risicobeheersing. Test hem uit!!

 

Na afloop is er gelegenheid om na te praten waarbij een drankje wordt aangeboden.

 

Je bent van harte welkom. Meld je snel aan waardoor je verzekerd bent van deelname!

 

NB

* de routebeschrijving volgt op deze website

* NIVRE PE-punten zijn in aanvraag

 

FDON tweets

FDON

RT @verenigingFDON: Ondanks de warmte was het Bedrijfsbezoek FDON aan Rawmilkcompany verfrissend in meerdere opzichten. Verfrissende (welko…

by FDON

FDON

Ondanks de warmte was het Bedrijfsbezoek FDON aan Rawmilkcompany verfrissend in meerdere opzichten. Verfrissende (w… https://t.co/4bhMojU2id

by FDON

  • Linked In: groups?gid=4777348&trk=group-name
  • Twitter: verenigingFDON

Sponsoren

Monuta

AdViDex

 


Ardantal