Afdrukken

FDON

Vereniging Financieel Dienstverleners Oost-Nederland

Kvk 40074305

IBAN NL09RABO0102387079
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
@verenigingFDON
www.fdon.nl
 

Bestuur

Erik van den Berg - Voorzitter
Petra Schildkamp - Secretaris
Ingrid Boezerooij-Galea - Penningmeester
Hermi Schoolkate-Meijer - Bestuurslid
Henri Dannenberg - Bestuurslid
Johan Zomer - Bestuurslid

 

Sinds 1952

FDON (Vereniging Financieel Dienstverleners Oost-Nederland) is ontstaan uit TAC (Twentsche Assurantie Club).

TAC is opgericht in 1952. Het doel was om de onderlinge contacten te bevorderen, en educatie te bieden. Ruim 50 jaar later zijn de grenzen van ons werkgebied vervaagd, en zijn ook veel personen en organisatie buiten Twente lid geworden. De term 'assurantie' dekt al lang niet meer de lading waar zij zich mee bezig houden. Naast het pakket aan schade-, leven- en pensioenverzekeringen geven zij ook advies op het terrein van financiële planning en employee benefits. Daarnaast zijn onze leden ook werkzaam in de accountancy, expertise- en schaderegelingsbureau’s en de advocatuur.

Nog steeds is het bevorderen van de onderlinge contacten en de overdracht van vakkennis ons doel. Wij organiseren jaarlijks vijf tot zes bijeenkomsten. Hoogwaardige, interessante lezingen vormen een belangrijk uitgangspunt voor FDON.

FDON is aangesloten bij de Federatie van Assurantieclubs en zorgt met ruim 20 zusterverenigingen voor een sluitend landelijk netwerk. Initiatieven binnen dit netwerk bieden de leden toegevoegde waarde op het gebied van opleidingen.

FDON tweets

FDON

De RI&E is meer dan een checklist en soms kan het best ingewikkeld zijn. Meer weten? Woensdag 20 november a.s. van… https://t.co/WpIprENA5v

by FDON

  • Linked In: groups?gid=4777348&trk=group-name
  • Twitter: verenigingFDON

Sponsoren

Monuta

AdViDex

 


Ardantal